Ajankohtaista

3.5.2016 07:08

Mediatalo ESA kehittää yrityspalveluitaan. Haemme markkinointituottajaa yritysasiakkaidemme markkinointiratkaisusuunnitteluun sekä tuotantojen koordinointiin. Käytettävissäsi ovat Mediatalo ESAn kokonaispalvelut ja kumppaneidemme monipuolinen tarjoama. Uusi tehtävä sijoittuu markkinointituotannot- ja analytiikka – ryhmään. Markkinointituottaja toimii tiiviissä yhteistyössä yritysmyynnin ja mediatalon eri tuotantoyksiköiden kanssa.

Tehtävässä tulee olla vahva osaaminen markkinointisuunnittelusta ja strategisten markkinointitoimenpiteiden kanavariippumattomasta läpiviennistä.

Tehtävässä menestyäkseen tulee toimia luontevasti asiakastilanteissa sekä suunnitella ja ohjata ratkaisujen toteutuksia jämäkästi yrityksen sisällä. Tehtävässä vaaditaan hyviä projektinhallintataitoja, ratkaisukeskeistä ja positiivista työotetta, oma-aloitteisuutta sekä yhteistyötaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Katja Lindman 10.5. klo 11-13 ja 13.5. klo 8.30-10. p. 044 7360 325. Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.mediataloesa.fi/meilletoihin viimeistään 18.5.2016.