Mediatalo ESA ja Kirkonseutu pitkäaikaiseen yhteistyöhön

5.4.2016 12:41

Mediatalo ESA ja Asikkalan, Heinolan, Hollolan ja Kärkölän seurakunnat sekä Lahden seurakuntayhtymä ovat tehneet pitkäaikaisen sopimuksen Kirkonseutu –lehden kustantamisesta. Sopimus kattaa vuodet 2016-2019. Mediatalo ESA vastaa lehden taitosta, monimediallisesta julkaisemista, painotyöstä sekä jakelusta.

Ensimmäinen tässä yhteistyössä toteutettava lehti ilmestyy 23.4. Vuonna 2016 lehti ilmestyy kaikkiaan 21 kertaa. Lehden painos on noin 84 000.

-Yhteistyö Mediatalo ESAn kanssa on käynnistynyt hyvin. Olemme tyytyväisiä siihen, että meillä on nyt paikallinen yhteistyökumppani, jonka kanssa voimme kehittää seurakuntien julkaisua, kertoo viestintäpäällikkö Maritta Roslakka Lahden seurakuntayhtymästä. Maritta Roslakka on myös Kirkonseutu-lehden päätoimittaja.

-Kirkonseutu on meille tärkeä uusi asiakkuus, ja on hienoa, että pääsemme toteuttamaan yhteistyötä uuden kokonaispalvelumme mukaisesti kommentoi liiketoimintajohtaja Jenni Grandell Mediatalo ESAsta.

Lisätiedot: Mediatalo ESA, liiketoimintajohtaja Jenni Grandell, 0400 850 242 ja viestintäpäällikkö Maritta Roslakka 044 719 1250, Lahden seurakuntayhtymä.

Kirkonseutu on Asikkalan, Heinolan, Hollolan ja Kärkölän seurakuntien sekä Lahden seurakuntayhtymän yhdessä julkaisema seurakuntalehti. Lehti on perustettu vuonna 2003. Kirkonseutu jaetaan kaikkiin mainosjakelun sallineisiin talouksiin julkaisijaseurakuntien alueella. www.lahdenseurakunnat.fi/verkkokirkko/kirkonseutu.

Mediatalo ESA on Päijät-Hämeen johtava mediayhtiö, joka on erikoistunut painettujen ja digitaalisten sisältöjen sekä mediapalveluiden tuottamiseen. Mediaperheeseen sisältyvät sanomalehdet Etelä-Suomen Sanomat ja Itä-Häme, Radio Voima, kaupunkilehdet Uusi Lahti, Hollolan Sanomat, Päijät-Häme, Nastola-Lehti sekä Orimattilan aluelehti. Yritysasiakkaille Mediatalo ESA tarjoaa monipuoliset mainosratkaisut sekä paino- ja jakelupalvelut. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.mediataloesa.fi.