Mediatalo ESAn toimitusjohtajana aloittaa 1.6.2016 Jaakko Lintunen

10.3.2016 15:28

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle, Mediatalo ESA Oy:n toimitusjohtajana aloittaa 1.6. KTM Jaakko Lintunen,45-vuotta. Lintusella on vahva tausta media-alalta ja laaja kokemus erityisesti yritysasiakasyhteistyöstä. Hän on toiminut markkinointiviestinnän suunnittelu- ja johtotehtävissä media- ja mainostoimistoissa sekä erilaisissa kaupallisissa johtotehtävissä Alma Mediassa. Lintunen siirtyy Mediatalo ESAn palvelukseen Suomen Terveystalon yksikönjohtajan tehtävistä.

-Olemme tyytyväisiä siihen, että saamme ESAan kokeneen johtajan, joka on motivoitunut kehittämään liiketoimintaa. Aluksi Jaakon tehtävänä on perehtyä tilanteeseemme, strategiaan ja käynnissä oleviin hankkeisiin. Myös asiakkaisiin, kumppaneihin ja alueeseen tutustuminen on tärkeää. Uusien linjausten aika on myöhemmin, kommentoi tilannetta ja valintaa Mediatalo ESA Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jarkko Haukilahti.

-Maakunnallisella medialla on merkittävä rooli nyt ja tulevaisuudessa ihmisten elämässä. Mediatoimiala käy läpi muutosta, mutta sisältö ja asiakkaiden saama palvelu ovat jatkossakin tärkeimpiä menestystekijöitä media-alalla. Paikallisella medialla on erinomainen asema, koska se on osa samaa yhteisöä asiakkaidensa kanssa ja koetaan siten läheiseksi. Liiketoimintamallien ja sisällön asiakaslähtöinen kehittäminen ratkaisevat menestyksemme jatkossakin, kommentoi tuleva toimitusjohtaja Lintunen toimialan näkymiä.
 
-Mediatoimiala on minulle tärkeä ja läheinen, olen innoissani palaamassa alalle, täydentää Lintunen.
 
Vastuunvaihto nykyiseltä, nyt eläkkeelle jäävältä toimitusjohtaja Jukka Ottelalta Jaakko Lintuselle tehdään yhteistyössä kesäkuun aikana.
Aiheeseen liittyviin tiedusteluihin vastaa hallituksen puheenjohtaja Jarkko Haukilahti, 044 7360 310 ja tuleva toimitusjohtaja Jaakko Lintunen, 050 560 6346.